Brugerdefinerede e-commerce løsninger

Vi laver professionelle e-commerce løsninger, med WordPress og WooCommerce.

Du betaler kun et engangsbeløb for installation og opsætning, da vi benytter open source software. Herefter har du en fuld funktionsdygtig webshop, uden fordyrende mellemled eller dyre månedlige abonnenter. Fuld på højde med meget dyre abonnementsløsninger. Men udover den “normale” webshop løsning, kan vi også tilbyde fuldt automatiserede/semi shoppingsystemer, som bliver opdateret automatisk.

Ja, faktisk kan du starte din helt egen webshop, uden at skulle investere i et dyrt varelager. Lyder det for godt til at være sandt? Så læs lige videre her.

Du finder f.eks. de produkter du gerne vil sælge på din webshop, via aliexpress.com etc. Vi importerer disse automatisk, til din egen webshop/brand – laver nye tekster, eller retter eksisterende tekster samt billeder, priser mv. Herefter er produkterne online i din egen webshop.

Når kunderne bestiller en vare hos dig i webshoppen, afgives automatisk en ordre fra systemet til leverandøren. Du betaler for ordren, og den afsendes til kunden direkte, fra leverandøren. Forskellen mellem din indkøbspris og hvad kunden betaler for varen hos dig – er så din fortjeneste. Den bestemmer du. Det er ikke sjældent mellem 100-300% i ren avance.

Når du har fundet ud af hvilke varer der sælger bedst på din webshop, kan du evt. vælge at købe et parti af disse hos din leverandør. Således får du ofte varerne billigere, og leveringstiden til kunden er kortere. En god måde at komme i gang på, hvis man lige vil teste marked af og ikke ønsker at investere i et stort varelager.

Interesseret i at høre nærmere om en køreklar løsning til dit projekt/idé? Så tag gerne kontakt til os – helt uforpligtende.

PS. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med et professionelt logo og tilhørende identitetsprogram, til din nye virksomhed. Vi bidrager gerne med guldkorn i idéfasen, så du kommer godt fra start…

Leave a Reply

Your email address will not be published.