droneprojekt

Droneprojekt Gråsten skole

Undervisning af projekthold på Gråsten Skole, i bygning af FPV quadcopter droner.

Eleverne har selv bygget deres droner fra bunden. Dvs. de har fået udleveret et komplet sæt af komponenter hertil. De har modtaget undervisning og set videoer omkring emnet. De har hver især, selv samlet rammen, hvor de efterfølgende har loddet, monteret motorer, flightcontroller, ESC, modtager (receiver), strømfordeler og batteri.

De har modtaget intro kursus i at lodde, da en del af disse komponenter skal loddes sammen. De har endvidere modtaget undervisning i hvordan de forskellige komponenter fungerer, og hvad deres funktion er. Efterfølgende skal dronerne programmeres med “Betaflight” software, og dronen skal “parres med en universal fjernbetjening.

Sideløbende har eleverne fået undervisning i reglerne for flyvning med droner, og de taget et dronetegn fra trafikstyrelsen. Således at de er godt rustet til at kunne flyve med deres droner, når de er færdige.

Opdatering, samt flere billeder – følger…

Leave a Reply

Your email address will not be published.